לחם ממולא ים תיכוני
לחם ממולא ים תיכוני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצק ללחם, פלפלים קלויים, פטה זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו עגבניות ממולאות ים תיכוניות, עוף ים תיכוני ממולא, ו פלפלים ממולאים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את גבינת השמנת ואת הדבק זית בקערה בינונית, ערבוב עד חלקה. תניח בצד.
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 12 x 5 אינץ ' על משטח מקומח.
מורחים חצי מתערובת גבינת שמנת על מרכז כל מלבן, ומשאירים שולי 1/2 אינץ ' סביב קצוות. מסדרים את חתיכות הפלפל על תערובת גבינה, העליון עם תרד.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר, צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מניחים כיכרות, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מברשת כיכרות עם ביצה לבן.
אופים את הלחם ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכרות הם השחמה על הקרקעית נשמע חלול כאשר טפח.
הסר את הכיכרות מן המחבת, לחם מגניב במשך 5 דקות על מתלה חוט.