קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

לחם סודה אירי

לחם סודה אירי

הוראות

1
מוסיפים את חלב החמאה ומערבבים את התערובת עד שהיא יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש אותו במשך 1 דקה. חצי מהבצק, בידיים מקומטות, מעצבים כל חצי לכיכר עגולה ומעבירים את הלחם לסדין אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חותכים x 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות הכיכרות עם סכין חדה ואופים את הכיכרות באמצע תנור 350°f. שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות, או עד בודק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
להעביר את הכיכרות למתלים ולתת להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
Transfer the loaves to racks and let them cool.