לחם סודה דרומי
המתכון לחם סודה הדרומי מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, ו לחם שיפון סודה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז התערובת.
הוסף חלב חמאה, ביצים וחמאה, לטאטא רק עד מעורבב היטב. (בלילה צריך להיות כמעט חלק.)
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן קלות 8 1/2-x 4 1/2-מחבתות כיכר אינץ.
אופים ב 350 במשך 45 דקות. לסובב מחבתות בתנור, ומגן עם רדיד אלומיניום.
אופים 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין לאורך קצוות לחם כדי לשחרר מחבתות.
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).