לחם עגבניות בגריל עם פרושוטו
לחם עגבניות בגריל עם פרושוטו דורש בערך 26 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 871 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עגבניות שרי, שמן זית, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: עגבניות בגריל, תאנה ופיצה פרושוטו, עגבניות-פרושוטו גבינה בגריל, ו צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו.
הוראות
גריל חום גבוה. לזרוק עגבניות בשמן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים על הגריל בסל צלייה וגריל עד חרוך ומתרכך, פונה כמה פעמים, על 10 דקות.
להסיר לקערה. לרסק את השום עם קצת מלח כדי ליצור משחה ולהוסיף לקערה עם כמה כפות של שמן זית.
להבריש לחם עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על הגריל. גריל את הלחם עד חום זהוב קלות משני הצדדים, על 20 שניות לכל צד.
מערבבים את הריקוטה עם מעט שמן זית בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. תלולית קצת מתערובת העגבניות על הלחם.
הנח פרושוטו למעלה. Dollop עם כמה תערובת ריקוטה ומקשטים עם מיץ לימון סחוט מעל.