לחם עציץ כפרי ככרות לחם או לחמניות
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח לחם חזק, זרעי דלעת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך להכין לחמניות, לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות, ו ילדים יכולים לעשות: לחם רוזמרין בעציץ (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את עציצים:.קח שניים עד שישה עציצים (3 עד 6 אינץ ' בגודל). לשטוף ביסודיות ולשמן אותם בפנים ובחוץ, עם שומן, חמאה או שמן. (אנא השתמשו בעציצים חדשים, כמובן!).
חום בתנור מחומם מראש ב 190C; 191°: גז 5, במשך 25-30 דקות.חזור על התהליך פעמיים או שלוש עבור טוב "תיבול" ולא מקל משטח על עציצים שלך.לפני האפייה איתם, בשורה את הבסיס עם גדוליםנייר חסין או אפיית קלף - במיוחד אם יש חור בתחתית העציץ!כדי להפוך את הלחם:.אם אתה משתמש שמרים יבשים. ממיסים כפית אחת של סוכר במים החמים ואז מוסיפים את השמרים המיובשים. השאר עד מקציף, כעשר דקות. אם אתה משתמש שמרים טריים, למזג אותו לתוך המים החמים.
מניחים את הקמחים, מלח וסוכר בקערת ערבוב גדולה לשפשף בחמאה.(
הוסף כל תוספות שאתה יכול להשתמש כאן.).
מוסיפים את נוזל השמרים למרכיבים היבשים ומערבבים לבצק רך.להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש את הבצק על ידי קיפול כלפיך, ואז לדחוף למטה ורחוק ממך עם העקב של היד שלך. תן לבצק רבע סיבוב וחזור על הפעולה. ללוש עד חלקה כבר לא דביק.
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל אפילו ומניחים בעציצים משומנים היטב/משומנים, אשר צריך להיות ממוקם על מגש אפייה. זיגוג עם חלב או מים מלוחים ומפזרים זרעים מעורבים.
מניחים את הסירים בתוך שקית פוליתן משומנת גדולה ולהשאיר במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ 45 - 60 דקות.
הסר את שקית פוליתן ואופים על המדף האמצעי של תנור חם ב 230C (450F) או גז 8 במשך 10 עד 30 דקות, בהתאם לגודל של עציצים שלך, או עד הלחם הוא השחמה ונשמע חלול כאשר טפח.
הסר את הלחם מן העציצים להתקרר על מתלה חוט. אז אתה יכול להחליף אותם בעציצים כדי לשרת, ברגע שהם התקררו!בצק זה יכול להיות מוכח במכונת לחם בקלות ובתוצאות טובות. בצע את ההוראות של המכונה שלך, אני מוסיף נוזלים למכונת הלחם שלי הראשון ולאחר מכן מרכיבים יבשים האחרון.
הוסף את התוספות לפני הוספת הנוזלים למרכיבים היבשים ואם באמצעות אופה לחם / מכונה, הוסף אותם כאשר" התוספות "נשמע התראה או להוסיף אותם למגש" Exras".