לחם פודינג חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לחם פודינג חמאה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פודינג חמאה, פצפוצי שוקולד, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פודינג לחם חמאה, חמאה-פודינג לחם פקאן, ו פקאן, בורבון ופודינג לחם ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות ומשמנים בנדיבות מחבת כיכר בינונית.
שלב את soymilk וחומץ ולתת את התערובת לעמוד במשך כמה דקות כדי להתפתל. השתמש במערבל שלך לעמוד או יד לערבב אותו במהירות גבוהה, עד שהוא הופך להיות נחמד וקציף. לאחר מכן להוסיף את הסוכר שלך ושמן, ערבוב שוב combine.In קערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, תערובת פודינג, סודה לשתיה ואבקה, ומלח. לאט לאט לשלב מרכיבים יבשים אלה לתוך רטוב, השהיה כך המיקסר יכול לעבד הכל. לבסוף, לזרוק שבבי השוקולד שלך ומערבבים להפיץ.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן ואופים במשך 45 - 50 דקות, עד חום זהוב בצד החיצוני וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
תן את שאר כיכר לפחות 15 דקות לפני העברת אותו מתלה קירור. מפתה ככל שיהיה, נסה להתנגד לחתוך אותו עד שהוא התקרר לחלוטין, ולהשתמש סכין משונן!קלוי בקצרה רק בקושי מחדש להמיס צ ' יפס לחמם פרוסה עבה דרך, יש כמה ארוחות בוקר אחרות (או ארוחות צהריים, או חטיפים, או קינוחים) שיכולים להשוות.