קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

לחם פוקצ'ה בצל גביני מהיר יותר

לחם פוקצ'ה בצל גביני מהיר יותר
ניתן להכין את המתכון לחם פוקצ'ה בצל גביני מהיר יותר בסביבות 30 דקות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו בצק לחם, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 11%. נסו פוקצ'ה בצל גבינה, לחם פוקצ'ה עשבי בצל, ו לחם פוקצ'ה בצל מקורמל ושום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
קולים בצל בחמאה במחבת גדולה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום, התיבול האיטלקי והסוכר החום; מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
סוכר חוםסוכר חום
שוםשום
3
פאט בצק לתוך 10-ב. מעגל על 12 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן. בנה מעט קצוות. בצע חריצים ב-1 אינץ'. אינטרוולים עם ידית כף עץ. למעלה עם תערובת בצל וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת פיצהמחבת פיצה
4
אופים בחום של 425 במשך 10-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חותכים לטריזים; מגישים חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פוקצ 'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו