קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא איטלקי

לחם פסחא איטלקי
לחם הפסחא האיטלקי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 16. אם יש לכם חלב חם, אניס, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם פסחא איטלקי, לחם פסחא איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים חלב וחמאה; מקציפים 2 דקות על בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים 2 ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים 2 דקות על גבוה. מערבבים פנימה פירות, אגוזים ואניס; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אם תרצה, צבע את הביצים הנותרות (השאר אותן לא מבושלות); לשפשף קלות בשמן. אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מגלגלים כל חלק ל -24 אינץ'. חבל. טוויסט רופף חבלים ותוחבים ביצים לתוך פתחים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים מהתבנית; מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)