לחם פסחא איטלקי
לחם הפסחא האיטלקי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 16. אם יש לכם חלב חם, אניס, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם פסחא איטלקי, לחם פסחא איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומלח.
מוסיפים חלב וחמאה; מקציפים 2 דקות על בינוני.
מוסיפים 2 ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים 2 דקות על גבוה. מערבבים פנימה פירות, אגוזים ואניס; מערבבים היטב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אם תרצה, צבע את הביצים הנותרות (השאר אותן לא מבושלות); לשפשף קלות בשמן. אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מגלגלים כל חלק ל -24 אינץ'. חבל. טוויסט רופף חבלים ותוחבים ביצים לתוך פתחים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים בחום של 350 למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית; מצננים על רשת.