לחם פסטו אסיאגו
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, לחם פסטו אסיאגו עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. לתבלין זה יש 382 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. צאו לחנות ואספו קינמון טחון, גבינת אסיאגו, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. ממרח פסטו אסיאגו, פסטו ארוגולן ואסיאגו, ו אסיאגו-פסטו פירה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במעבד מזון מוסיפים את השקדים והדופק עד שהם קצוצים דק.
מוסיפים את הבזיליקום, הפלפל השחור והקינמון ומעבדים עד להטמעה.
מוסיפים 1 כוס מהגבינה, דופקים כמה פעמים, ואז כשהמכונה עדיין פועלת, מוסיפים לאט את שמן הזית.
חותכים את הלחם לשניים, מורחים אותו עם הפסטו ואופים על דף עוגיות במשך 7 עד 10 דקות. בשלב זה מוציאים את הלחם, מפזרים עליו את 1/3 כוס הגבינה הנותרת ומפעילים את הברוילר. צולים את הלחם עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
מוציאים מהתנור, חותכים אותו ל -8 מנות ומגישים מיד.