לחם פקאן חמוציות
לחם פקאן חמוציות יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם פקאן חמוציות, לחם שיפון חמוציות-פקאן, ו לחם חמוציות-פקאן מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה, וטוסט עד האגוזים מתחילים להפוך חום זהוב ולהיות ריחני, כ 45 דקות. צפה האגוזים בזהירות כפי שהם אופים, כי הם שורפים במהירות. לאחר קלוי, להגדיר את האגוזים בצד להתקרר.
מכסים את החמוציות במים חמים, ומאפשרים להשרות בזמן שאתה עושה את הבצק.
מערבבים את הקמח כל המטרה ואת קמח הלחם עם המים בקערה של מערבל דוכן או קערת ערבוב, ולשלב כדי להפוך את הבצק מחוספס. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לנוח במשך 30 דקות.
מערבבים את starter ומלח שאור, ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, 3 עד 5 דקות אם באמצעות מערבל לעמוד, או 9 עד 11 דקות ביד.
מסננים את החמוציות ולשים אותם לתוך הבצק, יחד עם הפקאן. ללוש עוד 1 או 2 דקות, כדי לשלב אותם באופן מלא לתוך הבצק. שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל בנפח, 4 עד 6 שעות.
אל תכה את הבצק. לגרד את הבצק עלה על משטח עבודה מקומח קלות, וליצור כיכר עגולה.
תן מנוחה במשך 10 דקות. לעצב את הבצק לתוך כיכר עגולה או מלבנית, למקם את כיכר על גיליון נייר קלף, אבק קל עם קמח, ולתת לעלות עד שהוא כמעט מכפיל את הגודל, 1 עד 2 שעות יותר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). אם משתמשים באבן אפייה או פיצה, תן לו לחמם בתנור לפחות 45 דקות לפני האפייה.
לצחצח את החלק העליון של כיכר עם מים, ולעשות חתכים רדודים בכיכר עם סכין חדה.
מניחים את כיכר ונייר קלף לתנור, על גבי תבנית אפייה או אבן, ואופים עד חום והקציץ נשמע חלול כאשר טפח, 30 עד 35 דקות.
הסר את כיכר מתלה קירור, מברשת עם חמאה מומסת, ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני חיתוך.