קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פקאן חמוציות

לחם פקאן חמוציות
לחם פקאן חמוציות יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו לחם פקאן חמוציות, לחם שיפון חמוציות-פקאן, ו לחם חמוציות-פקאן מהיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה, וטוסט עד האגוזים מתחילים להפוך חום זהוב ולהיות ריחני, כ 45 דקות. צפה האגוזים בזהירות כפי שהם אופים, כי הם שורפים במהירות. לאחר קלוי, להגדיר את האגוזים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מכסים את החמוציות במים חמים, ומאפשרים להשרות בזמן שאתה עושה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מערבבים את הקמח כל המטרה ואת קמח הלחם עם המים בקערה של מערבל דוכן או קערת ערבוב, ולשלב כדי להפוך את הבצק מחוספס. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מערבבים את starter ומלח שאור, ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, 3 עד 5 דקות אם באמצעות מערבל לעמוד, או 9 עד 11 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
מסננים את החמוציות ולשים אותם לתוך הבצק, יחד עם הפקאן. ללוש עוד 1 או 2 דקות, כדי לשלב אותם באופן מלא לתוך הבצק. שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל בנפח, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
אל תכה את הבצק. לגרד את הבצק עלה על משטח עבודה מקומח קלות, וליצור כיכר עגולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
תן מנוחה במשך 10 דקות. לעצב את הבצק לתוך כיכר עגולה או מלבנית, למקם את כיכר על גיליון נייר קלף, אבק קל עם קמח, ולתת לעלות עד שהוא כמעט מכפיל את הגודל, 1 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). אם משתמשים באבן אפייה או פיצה, תן לו לחמם בתנור לפחות 45 דקות לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לצחצח את החלק העליון של כיכר עם מים, ולעשות חתכים רדודים בכיכר עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
מניחים את כיכר ונייר קלף לתנור, על גבי תבנית אפייה או אבן, ואופים עד חום והקציץ נשמע חלול כאשר טפח, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את כיכר מתלה קירור, מברשת עם חמאה מומסת, ולתת מגניב לפחות 1 שעה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה