קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות217
ציון בריאות3
מגזין

לחם צרפתי

לחם צרפתי

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים ו 1/3 כוס מים בקערה קטנה עד שמרים הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) עם מנוע פועל, יוצקים תערובת שמרים ונותר 1 1/3 כוסות מים חמים לתערובת קמח במעבד, מיזוג עד הבצק יוצר כדור ומתרחק מהצד של קערת המעבד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מכסה צינור להאכיל מעבד ולתת לבצק לעלות עד שהוא ממלא את הקערה, על 1 שעה. דופק מספר פעמים כדי לרוקן את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בנדיבות מחבתות לחם שמן עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק לשניים (הבצק יהיה רך מאוד). הקש 1 חצי לתוך מלבן 10-by 8-inch וקפל בצדדים 2 הקצרים החיצוניים להיפגש באמצע, צובט הקצוות יחד. הפוך (צד התפר למטה), ואז לגלגל ולמתוח לתוך כיכר סדירה באורך 15 אינץ'. שים כיכר, צד התפר למעלה, במחבת לחם ולהפוך מעיל עם שמן, עוזב צד תפר כיכר למטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אחוז שומןאחוז שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
חזור על הנוהל עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
בואו כיכרות לעלות, חשופה, במקום חם ללא טיוטה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
לשים מתלה תנור בשליש העליון של התנור, ואז לשים מחבת קלייה גדולה עם 1 אינץ ' של מים בו על החלק התחתון של תנור גז או על המתלה הנמוך ביותר של תנור חשמלי. מחממים תנור ל 450 ° F.
8
הפוך 3 חתכים אלכסוניים רדודים לאורך כל כיכר עם סכין גילוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים כיכרות 30 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את מחבת המים מהתנור.
10
מוציאים לחם ממחבתות ומתהפכים על מתלה התנור העליון, ואז אופים עד לזהב וקשוח בכל רחבי, כ 5 דקות יותר. כיכרות מגניבות על מדף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
Remove bread from pans and turn upside down on upper oven rack, then bake until golden and crusty all over, about 5 minutes more. Cool loaves on a rack.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור