לחם צרפתי בסגנון Cajun
לחם צרפתי בסגנון Cajun דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחם, פלפל jalapeño, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו אורז בסגנון Cajun, המבורגרים בסגנון קייג'ון, ו צלי בסגנון קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת חמאה מומסת באופן שווה על הצדדים לחתוך של חצאי הלחם.
מערבבים יחד בצל, פלפל jalapeo, ואת המרכיבים הבאים 5, ולהפיץ תערובת באופן שווה על פני הצדדים חמאה של חצאי הלחם.
מניחים חצאי לחם, צדדים חמאה למעלה, על תבנית אפייה, ומפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כפית. תיבול קריאולי.
אופים ב 350 במשך 18 עד 20 דקות או עד חום תוסס.
תן לעמוד 5 דקות; לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ', לשרת מיד.
הערה: כדי להתקדם, לעטוף מוכן חצי לחם unbaked בנייר אלומיניום, מקום בשקית מקפיא פלסטיק גדולה zip-top, להקפיא עד 1 חודש. כדי לאפות קפוא, להסיר חצאי לחם משקית מקפיא, ולהניח לחם עטוף בנייר כסף על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד מופשר.
הסר רדיד, לחזור לתבנית אפייה, צדדים חמאה למעלה, ואופים 8 עד 10 דקות או עד חום מבעבע.
בואו לעמוד 5 דקות, לחתוך חצאי לחם לפי ההוראות.