לחם קישואים פקאן
לחם קישואים פקאן הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 32 מנות עם 156 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמן צמחי, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 17%. נסו לחם זרעי פשתן קישואים-פקאן, שף נאפטיים לחם קישואים אהוב (או מאפינס קישואים), ו מכונת לחם קרמל תפוח ופקאן לחם עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, השמן, השמנת החמוצה והווניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה קישואים ואגוזים.
מעבירים לשניים משומנים 9 אינץ'. איקס 5-ב. מחבתות כיכר.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.