לחם קשה לעשות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: דבש חיטה קשה תפוחים בירה מאפינס לחם, פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה, ו חסה חסה עם פירה אנשובי, ביצה קשה מתפוררת ועקיצות לחם מלא קלוי.
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם שמן, מרגרינה, מלח 1/2 כוסות קמח; מערבבים היטב לשלב.
מערבבים בקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות ונוצרים לכיכר לחם.
מניחים את כיכר לתוך מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במשך 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב במחבת 5 דקות ולאחר מכן להפוך על מתלה מגניב לחלוטין.