קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קשה לעשות

לחם קשה לעשות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שמרים, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: דבש חיטה קשה תפוחים בירה מאפינס לחם, פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה, ו חסה חסה עם פירה אנשובי, ביצה קשה מתפוררת ועקיצות לחם מלא קלוי.

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם שמן, מרגרינה, מלח 1/2 כוסות קמח; מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים בקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות ונוצרים לכיכר לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מניחים את כיכר לתוך מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במשך 15 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 30 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב במחבת 5 דקות ולאחר מכן להפוך על מתלה מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת