לחם שום בצל גבינה
לחם שום בצל גבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 265 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם מיונז, חמאה, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בצל מקורמל ולחם שום גבינת עיזים, מרק בצל עם לחם גבינת שום, ו לחם בצל ושום.
הוראות
פורסים את הבגטים הצרפתיים באלכסון לפרוסות 3/4 אינץ'.
במחבת בינונית על אש בינונית ממיסים את החמאה.
שלב את הבצל והשום במחבת. מבשלים ומערבבים עד שהם רכים. מניחים בצד להתקרר.
בקערת ערבוב שלבו את גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן והמיונז.
על דף עוגיות מסדרים את פרוסות הלחם הצרפתי בשכבה אחת.
מורחים את תערובת הבצל והשום על פרוסות הלחם.
מורחים את תערובת הגבינה והמיונז על תערובת הבצל והשום על פרוסות הלחם. צולים כ -5 דקות, עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה מעט.