לחם שום עשבי תיבול
לחם שום עשבי תיבול יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 104 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכונים דומים: לחם שום עשבי תיבול כפול, לחם עשבי שום, ו לחם שום עשבי תיבול.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השום, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד טחון דק.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את תערובת השום והפטרוזיליה ומבשלים 1 דקה, עד שהשום רך אך לא משחימים.
חותכים את באגט לאורך המרכז, אבל לא כל הדרך, ואת כפית את תערובת השום לתוך הלחם.
מניחים את הלחם על מחבת ואופים במשך 8 דקות. חותכים באלכסון ומגישים חם.