לחם שום פרמזן
לחם שום פרמזן דורש בערך 27 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו לחם, בזיליקום, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 22%. נסו פרמזן-לחם שום, לחם פרמזן שום (Abm), ו לחם שום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים חמאה, מלח שום, רוזמרין, בזיליקום, טימין, אבקת שום וגבינת פרמזן.
מורחים כל מחצית של הלחם הצרפתי עם חלקים שווים של תערובת החמאה.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה.
מניחים חצאי לחם, קרום למטה, על תבנית אפייה בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד.