לחם שום
לחם שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך אורגנו, פטרוזיליה, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו לחמניות שום, איך לעשות לחמניות שום ללא ביצים.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
מבשלים את שיני השום בעורות בסיר קטן של מים על חום בינוני במשך כ 20 דקות.
מסננים, ואז לסחוט את השום מן העורות ומחית לתוך משחה עם מזלג.
מערבבים את השום לתוך החמאה הריכה.
בינתיים, טוסט הלחם בתנור. למרוח עם חמאת שום למעלה עם גבינות ועשבי תיבול. תדליק את המטגן ותחזיר את הלחם לתנור כדי לחמם את הגבינה.