לחמניות בשר עם שעועית: Involtini con Fagioli עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 91 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 1105 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, כתף עגל, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחמניות עגל (involtini) ו Caponata, Involtini Di Pollo-חזיר וגבינה ממולאים לחמניות עוף, ו לחמניות עגל עם לימון ופטריות: Involtini di Vitello al Limone (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מניחים את הפנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני עד שרוב השומן הוא שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את השעועית, שום שן 1, וחצי מהפטרוזיליה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מבשלים במשך 5 דקות, עד הבצל מתרכך, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
3
במחבת נפרדת, מחממים 1/4 כוס שמן על חום גבוה ומוסיפים את הפטריות. מבשלים על חום גבוה מאוד עד שהם מתחילים לקבל השחמה פריך, ולאחר מכן להוסיף 1 שום שן וקמצוץ של פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום והנח בצד.
5
בקערה גדולה, לשלב את עגל הקרקע, בשר חזיר, גבינה מגוררת, ביצה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ו, ברגע שהם התקררו, פטריות מבושלות.
מערבבים היטב את החומרים האלה ומחלקים באופן שווה בין פרוסות העגל, ומניחים חלק במרכז כל פרוסה. מתבלים במלח ופלפל, מגלגלים כל פרוסה למעלה, מבטיחים עם חוט הקצב. אבק כל גליל עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
במחבת נפרדת, מחממים את שמן הזית הנותר על אש גבוהה ומוסיפים את הלחמניות, עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. חום את הלחמניות מכל הצדדים, ולאחר מכן להוסיף שעועית רותח רוטב עגבניות, ומבשלים במשך 20 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומגישים את הלחמניות עם רוטב מטפטף על גבי.