פנקייק תפוחי אדמה עם בייקון ומרווה
צריך תוספת חלב חינם? פנקייק בייקון וחביתה מרווה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם בייקון, ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פנקייק תפוחי אדמה עם בייקון ומרווה, בטטה עם בייקון ומרווה, ו ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך.
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת. תשליך שומן חזיר במחבת. במעבד מזון מצויד מצורף פומפיה, לדחוף תפוחי אדמה, בצל ושום דרך פומפיה.
הסר תערובת למגבת ולסחוט נוזל עודף.
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה ומערבבים במרווה, ביצים, קמח, בייקון מבושל ומלח ופלפל, לפי הטעם. למלא את המחבת עם 1/4 אינץ ' של שמן צמחי וחום עד שהוא אדוות. לאחר השמן הוא שחומם מראש, ליצור עוגות תפוחי אדמה, מדידה בערך 3 אינץ ' בקוטר, ולהוסיף למחבת. המשך להרכיב קציצות, עובד בקבוצות. מבשלים פנקייק עד פריך משחימים יפה, לחיצה על פנקייק מעת לעת כדי לשטח, על 2 דקות לכל צד.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר. שמור פנקייק מבושל חם בתנור 275 מעלות f שחומם מראש בזמן שנותר פנקייק לבשל.