לחם שום קלוי
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו לחם שום קלוי, לחם שום קלוי, ו לחם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים העליון מכל ראש שום, חשיפת שיני.
מניחים ראשי שום( בצד לחתוך למעלה), על חתיכת רדיד אלומיניום חובה כבדה.
יוצקים עליהם שמן זית, ומעל עם מעיינות טימין. מתבלים במלח ופלפל. לעטוף את נייר היטב.
מניחים במחבת קטנה אטומה, ואופים עד שיני מתחיל לצוץ, על 1 שעה.
כדי להסיר את שיני, לפתוח את רדיד ולסחוט את החלק התחתון של ראש שום. בקערה קטנה, מועכים את ציפורן כדי ליצור משחה. (בשלב זה ניתן להשתמש או לאחסן את הדבק במקרר או במקפיא.)
מוסיפים חמאה ותימין קצוץ לקערה, ערבוב לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
טוסט שני הצדדים של הלחם, באמצעות גריל חם, מחבת גריל, או broiler.
מורחים את ממרח חמאת השום הקלוי על הלחם הקלוי.