לחם שום של פפה פליקו.
לחם נקניק השום של פפה פליקו דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 805 קלוריות. אם יש לך גבינת מוצרלה, בצל, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחם שום של פפה פליקו., פשטידת מרק גמביה עם לחם שום, ו תבשיל נקניק עם לחם שום מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
פירורים את הנקניק לסיר על אש נמוכה; מכסים ומבשלים עד הנקניק הוא השחמה לחלוטין, ערבוב כל 30 שניות; לנקז.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה עם צידי הקרום למטה. מסדרים את הנקניק המבושל באופן שווה על פני שני חצאי הלחם. למעלה עם פרוסות עגבניות, רצועות פלפל אדום, פרוסות מוצרלה, זיתים ירוקים וזיתים שחורים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
לטאטא יחד את שמן הזית, חומץ בלסמי, אורגנו, בזיליקום, מלח, פלפל, בצל ושום בקערה.
חותכים לפרוסות 2 אינץ ' כדי לשרת.