לחם שוקולד
לחם שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 496 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה וקמח (
9 על ידי 5 אינץ מחבתות כיכר.
בקערה גדולה לשלב את הקמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, ומלח. הכה בחלב, שמן, ביצים, וניל במהירות בינונית נמוכה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב. מקציפים את שוקולד פירורים ופקאנים. כפית את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות. להגן על הלחם עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג עודף.
בואו להתקרר במחבתות במשך 10 דקות.
הסר את הלחם מן המחבתות להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מגישים עם חמאת שוקולד עשירה, אם תרצה.
בקערה קטנה, לנצח את החמאה ו ציפוי פאדג ' במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. כיסוי, ומקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.