לחם שוקולד כפול
לחם שוקולד כפול עשוי להיות רק הבלילה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו פעמיים שוקולד בראוני בלילה שיבולת שועל, לחם בננה שוקולד כפול, ו לחם זוקיני שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
שמן בנדיבות 12 כוס Bundt® פאן. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של קמח, קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה ושמרים; לערבב היטב. בסיר קטן, חום חמאה וחמאה עד חם מאוד (120 עד 54°.).
מוסיפים נוזלים חמים וביצים לתערובת הקמח; מכים במהירות נמוכה עד לחלח. לנצח 3 דקות במהירות גבוהה.
ביד, מערבבים הנותרים 1 כוס קמח ו 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס. בצק כפית באופן שווה למחבת משומנת. מכסים בניילון נצמד ומגבת בד; תנו לעלות במקום חם (80 עד 29°.) עד אור הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות.
תנור חום עד 177°. לחשוף בצק; אופים 35 עד 45 דקות או עד toothpick מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מיד להפוך לחם על מתלה חוט; להסיר מחבת. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מקום הנותרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ושמן שקית פלסטיק מקפיא אחסון מזון resealable; שקית חותם. ללוש שקית כדי להפיץ באופן שווה שמן. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 60 שניות או עד נמס.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק. לסחוט שקית לטפטוף שוקולד נמס על לחם מקורר.