הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיף, לחם פודינג שזיפים, ו לחם בננה שזיף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 מחבתות לחם עם נייר קלף או תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
להקציף קישואים, שמן, 1 כוס סוכר לבן, סוכר חום, ביצים, ותמצית וניל יחד בקערה עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון ואבקת אפייה יחד בקערה נפרדת. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קישואים עד הבלילה הוא פשוט משולב; לקפל שזיפים.