קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

לחם שטוח שמן זית במילוי חלומי

לחם שטוח שמן זית במילוי חלומי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל Halloumi ממולא שמן זית Flatbread. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 556 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, זרעי קימל, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, סיגרים שחור זית וחלומי פילו, ו קישואים ולחם זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, שמיר, ו קימל. מערבבים שמן זית לתוך קמח עם כף עץ. כאשר נוצר בצק מחוספס, מערבבים ביין עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זרעי קימלזרעי קימל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים גיליון נייר קלף על משטח העבודה או שמן קל תבנית אפייה מעוטרת. להפוך את הבצק על קלף או משטח משומן ולחלק לארבעה חלקים שווים. בעדינות למתוח וללטף חלק אחד החוצה באמצעות קצות אצבעות למלבן בערך 4-על ידי 7-אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים שתי פרוסות של halloumi בצד אחד של מלבנים לקפל לתוך מלבן 4 - by 3 1/2 אינץ'. לחץ על הצדדים יחד בחוזקה כדי לסגור. חזור עם בצק שנותר halloumi.
מרכיבים שתצטרך
מעט נענע טרייה, עלים נקטפיםמעט נענע טרייה, עלים נקטפים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
שטח החוצה באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד מאוד מוצק וזהוב חום, על 25 דקות. באמצעות מרית, flip flatbreads כל 10 דקות כדי למנוע מהם לשרוף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
בואו flatbreads מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש בסכין שף לחתוך כל אחד ל 4 או 6 חתיכות משולשות.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.