לחם שיפון שוודי
לחם שיפון שוודי הוא אולי הלחם שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 134 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם מים חמים, מולסה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון שוודי.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 תערובת קמח כוס, סוכר, והבא 6 מרכיבים לתערובת שמרים; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת הקמח הנותרת כדי ליצור בצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; מקום על משטח מקומח קלות. ללוש 10 פעמים, ולעצב לתוך סיבוב 7 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
תן עלייה 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד כיכר הוא השחמה קלות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.