לחם תירס
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים), חמאה חומה, לחם תירס עם קרמבל לחם תירס., ו סלט לחם תירס Tex-Mex עם חמאה Cornbread (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-425F משמנים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ'.
מערבבים קמח תירס, קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, לטאטא יחד חמאה, ביצים וחמאה. מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח (הבלילה תהיה מעט גבשושי).
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 22 עד 25 דקות.
תן ללחם תירס להתקרר על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרתפים ערבה ריזלינג יבש. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.