קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק
ניתן להכין את המתכון בייקון ולחם תירס צ'ילי ירוק בערך 1 שעה ו 10 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 235 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק, לחם תירס בייקון צ'ילי ירוק, ו לחם תירס צ'ילי ירוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבייקון ומקפיצים עד שהוא כמעט פריך ואז מוסיפים את הבצל ומתבלים בקורט מלח וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
קולים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את השום ומערבבים. כשהשום רך השתמשו בכף מחוררת כדי להסיר את התערובת לקערה בינונית והניחו בצד. השאירו את שומן הבייקון בתבנית הברזל היצוק ושמרו על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בקערה גדולה שלבו את קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים את החלב, הביצים, החמאה והצ ' ילי לקערה עם תערובת הבייקון. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים בעדינות את תערובת הביצים. מקפלים עד שכל החומרים משולבים. מיד לשפוך את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד להזהבה מלמעלה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
זיגוג: ממיסים את החמאה, הסוכר וקורט מלח יחד במחבת קטנה על אש נמוכה, תוך ערבוב להמסת הסוכר. לאחר סיום לחם התירס, הוציאו אותו מהתנור ושפכו מיד את הזיגוג מעל. פורסים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

לחם תירס בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו