לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק
ניתן להכין את המתכון בייקון ולחם תירס צ'ילי ירוק בערך 1 שעה ו 10 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 235 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק, לחם תירס בייקון צ'ילי ירוק, ו לחם תירס צ'ילי ירוק.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבייקון ומקפיצים עד שהוא כמעט פריך ואז מוסיפים את הבצל ומתבלים בקורט מלח וכמה טחינה של פלפל.
קולים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את השום ומערבבים. כשהשום רך השתמשו בכף מחוררת כדי להסיר את התערובת לקערה בינונית והניחו בצד. השאירו את שומן הבייקון בתבנית הברזל היצוק ושמרו על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את הבלילה.
בקערה גדולה שלבו את קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים את החלב, הביצים, החמאה והצ ' ילי לקערה עם תערובת הבייקון. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים בעדינות את תערובת הביצים. מקפלים עד שכל החומרים משולבים. מיד לשפוך את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד להזהבה מלמעלה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
זיגוג: ממיסים את החמאה, הסוכר וקורט מלח יחד במחבת קטנה על אש נמוכה, תוך ערבוב להמסת הסוכר. לאחר סיום לחם התירס, הוציאו אותו מהתנור ושפכו מיד את הזיגוג מעל. פורסים ומגישים חם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45]()
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו