קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק
ניתן להכין את המתכון בייקון ולחם תירס צ'ילי ירוק בערך 1 שעה ו 10 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 235 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק, לחם תירס בייקון צ'ילי ירוק, ו לחם תירס צ'ילי ירוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבייקון ומקפיצים עד שהוא כמעט פריך ואז מוסיפים את הבצל ומתבלים בקורט מלח וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
קולים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את השום ומערבבים. כשהשום רך השתמשו בכף מחוררת כדי להסיר את התערובת לקערה בינונית והניחו בצד. השאירו את שומן הבייקון בתבנית הברזל היצוק ושמרו על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה גדולה שלבו את קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים את החלב, הביצים, החמאה והצ ' ילי לקערה עם תערובת הבייקון. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים בעדינות את תערובת הביצים. מקפלים עד שכל החומרים משולבים. מיד לשפוך את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד להזהבה מלמעלה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
זיגוג: ממיסים את החמאה, הסוכר וקורט מלח יחד במחבת קטנה על אש נמוכה, תוך ערבוב להמסת הסוכר. לאחר סיום לחם התירס, הוציאו אותו מהתנור ושפכו מיד את הזיגוג מעל. פורסים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

לחם תירס בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו