קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק

לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק
ניתן להכין את המתכון בייקון ולחם תירס צ'ילי ירוק בערך 1 שעה ו 10 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 235 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 100 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחם תירס בייקון וצ'ילי ירוק, לחם תירס בייקון צ'ילי ירוק, ו לחם תירס צ'ילי ירוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את הבייקון ומקפיצים עד שהוא כמעט פריך ואז מוסיפים את הבצל ומתבלים בקורט מלח וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קולים עד שהבצל רך, ואז מוסיפים את השום ומערבבים. כשהשום רך השתמשו בכף מחוררת כדי להסיר את התערובת לקערה בינונית והניחו בצד. השאירו את שומן הבייקון בתבנית הברזל היצוק ושמרו על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה גדולה שלבו את קמח התירס, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים את החלב, הביצים, החמאה והצ ' ילי לקערה עם תערובת הבייקון. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים בעדינות את תערובת הביצים. מקפלים עד שכל החומרים משולבים. מיד לשפוך את הבלילה לתוך מחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד להזהבה מלמעלה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
זיגוג: ממיסים את החמאה, הסוכר וקורט מלח יחד במחבת קטנה על אש נמוכה, תוך ערבוב להמסת הסוכר. לאחר סיום לחם התירס, הוציאו אותו מהתנור ושפכו מיד את הזיגוג מעל. פורסים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

לחם תירס בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. קה דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיז ' אדיציונה 45 עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
קא דל בוסקו פרנסיאקורטה קובי פרסטיג ' אדיציון 45
תערובת: 82% שרדונה, 16.5% פינו נירו, 1.5% פינו ביאנקו