לחם תירס מחבת
מחבת המתכון Cornbread מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, סודה לשתיה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם תירס מחבת, לחם תירס" ראשון " מחבת, ו לחם תירס מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח תירס, קמח, מלח ואבקת אפייה בקערה. מערבבים יחד.מדוד את חלב החמאה בכוס מדידה והוסף את הביצה. מערבבים יחד עם מזלג.
מוסיפים את הסודה ומערבבים.
יוצקים את תערובת החלב לתוך החומרים היבשים. מערבבים עם מזלג עד בשילוב. בקערה קטנה, להמיס 1/4 קיצור. לאט להוסיף התקצרות מותכת לבלילה, ערבוב עד רק בשילוב. במחבת ברזל, להמיס את שאר 2 כפות התקצרות על חום בינוני.
יוצקים את הבלילה למחבת החמה.
להתפשט כדי לאזן את פני השטח. (בלילה צריך לרחוש.) מבשלים על הכיריים במשך 1 דקה, ואז אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. הקצוות צריכים להיות פריכים!