לחם תירס מחבת צ'דר
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 21%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צ'דר מחבת" תירס " לחם, לחם תירס מחבת עם תירס חתוך טרי ובייקון, ו מחבת בקר צ'דר לפרק לחם.
הוראות
מניחים חמאה לתוך 10 אינץ ' עמוק. מחבת תנור.
מכניסים לתנור של 400 מעלות למשך 4-6 דקות או עד להמסה.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את תערובת לחם התירס, הביצים, החלב והיוגורט עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה תירס וגבינה.
אופים בחום של 400 אפים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
בקערה קטנה, חמאת שמנת ודבש.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספאטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![ארמון פולרדס ריזלינג ספאטלס]()
ארמון פולרדס ריזלינג ספאטלס
ספאטלס מתוק טבעי קלאסי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורי אלגנטי וטבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של התירוש, בירור שיטתי, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי הזה של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. ניתן להשיג גם שילובי טעמים מעניינים באמצעות זיווג גבינה עם ורידים כחולים או קינוח פירות.