קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס מפולפל

לחם תירס מפולפל
לחם תירס מפולפל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם תירס מפולפל, תירס מתובל על קלח, ו סלט תירס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשפשף 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם שמן; לחמם אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
בקערה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ופלפל. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, חלב חמאה, שמנת חמוצה וחמאה, ולאחר מכן לטאטא לתוך החומרים יבשים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים את לחם התירס במשך כ -35 דקות, עד שעלה וזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
בואו מגניב במשך 20 דקות.
7
חותכים לפרוסות ומגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.