לחם תירס מפולפל עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פלפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם תירס מפולפל, תירס מתובל על קלח, ו סלט תירס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשפשף 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם שמן; לחמם אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
3
בקערה, לטאטא את קמח התירס עם קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ופלפל. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, חלב חמאה, שמנת חמוצה וחמאה, ולאחר מכן לטאטא לתוך החומרים יבשים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סודה לשתייה
חלב-חמאה
שמנת חמוצה
קמח תירס
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים את לחם התירס במשך כ -35 דקות, עד שעלה וזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.