לחמניות בריוש סוכר פנינה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח כל המטרה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות בריוש סוכר ותבלינים (מותאם מהקמח של ג'ואן צ' אנג), Brioche לחמניות, ו לחמניות המבורגר בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שמרים וחלב חם את הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק ומערבבים לפזר שמרים.
מוסיפים מים, קמח, ביצים, סוכר ומלח לקערה ומערבבים עד לשילוב.
מוסיפים חמאה חתיכה אחר חתיכה, ומאפשרים לכל תוספת לספוג לתוך הבצק לפני הוספת הבא. המשך ללוש את הבצק במהירות בינונית עד שהוא חלק ומבריק, כ -10 דקות. מכסים את הבצק במגבת מטבח ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה וליצור כדור. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר למשך הלילה.
גריז קל 2 דפי אפייה. מוציאים בצק מהמקרר ומתחלקים ל-24 חתיכות. לעצב כל חתיכה לתוך שטח כדור באופן שווה על גיליונות אפייה מוכן. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח ולתת עלייה עד הוכפל נפח, על 2 שעות.
התאם שני מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
מברשת העליון של כל לחמניה עם ביצה לשטוף, ואז מפזרים משטח עם סוכר פנינה.
אופים עד הזהב, כ 45 דקות, מסתובב מלפנים לאחור מלמעלה למטה חצי דרך באמצעות אפייה.
תן ללחמניות להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.