קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות המבורגר רכות ורכות

לחמניות המבורגר רכות ורכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות המבורגר רך-N-פלאפי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח לחם, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחמניות המבורגר בריוש רכות בן לילה, לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), ו לחמניות המבורגר.

הוראות

1
מניחים את המים, שמן קנולה, קמח, סוכר, מלח, גלוטן חיטה חיוני, ושמרים לתוך המחבת של מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן, לבחור את מחזור הבצק, ולהפוך את המכונה. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
גלוטן החיטה החיוניגלוטן החיטה החיוני
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מכונת לחםמכונת לחם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
כאשר המחזור מסתיים, להסיר את הבצק למשטח עבודה משומן קלות, ללוש במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
חותכים את הבצק ל -12 חתיכות בגודל שווה, ומגלגלים את הבצק לכדורים על ידי חופן את היד, באצבעות פתוחות, על כל פיסת בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
רול בעדינות, עם רק קצת לחץ, כדי ליצור כדור בצק עם משטח משיי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים את כדורי הבצק על דפי האפייה מרופדים בקלף, ומשטחים כל כדור בצק בעדינות ללחמנייה. לכסות עם מטלית ולתת לעלות עד הוכפל, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו להתקרר על מדפים לפני חיתוך.