לחמניות המבורגר רכות ורכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות המבורגר רך-N-פלאפי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח לחם, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחמניות המבורגר בריוש רכות בן לילה, לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), ו לחמניות המבורגר.
הוראות
מניחים את המים, שמן קנולה, קמח, סוכר, מלח, גלוטן חיטה חיוני, ושמרים לתוך המחבת של מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן, לבחור את מחזור הבצק, ולהפוך את המכונה. קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
כאשר המחזור מסתיים, להסיר את הבצק למשטח עבודה משומן קלות, ללוש במשך 2 עד 3 דקות.
חותכים את הבצק ל -12 חתיכות בגודל שווה, ומגלגלים את הבצק לכדורים על ידי חופן את היד, באצבעות פתוחות, על כל פיסת בצק.
רול בעדינות, עם רק קצת לחץ, כדי ליצור כדור בצק עם משטח משיי.
מניחים את כדורי הבצק על דפי האפייה מרופדים בקלף, ומשטחים כל כדור בצק בעדינות ללחמנייה. לכסות עם מטלית ולתת לעלות עד הוכפל, 30 עד 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש עד צמרות זהובות חום, על 12 דקות.
בואו להתקרר על מדפים לפני חיתוך.