לחמניות לובסטר טובות ומרושעות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עירית, לובסטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פופקורן ראנץ מגניב: חטיפים טובים רשעים, גביעי פודינג שוקולד–חמאת בוטנים טובים, ו אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350 ° F. בינתיים, להרוג כל לובסטר על ידי לחיצה על קצה של סכין שף כבד בסדק ממש מאחורי העיניים במרכז השריון. לחץ למטה בחוזקה, ואז לפצל את הראש לשניים. באמצעות מגבות מטבח, לסובב את הזנב ואת הציפורניים (כולל פרקי אצבעות) מ carapace. שמור carapace לשימוש נוסף. לחץ על כל זנב שטוח כנגד קרש החיתוך והכנס שיפודי עץ לאורך כל אורך שלהם כדי לשמור אותם ישר.
הגדר מתלה תיל בתבנית אפייה כבדה מעוטרת.
מניחים להכניס ספינת קיטור בתחתית סיר מלאי גדול lidded ולהוסיף 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שכבה אחת של טפרי לובסטר ורגליים (כמחצית הלובסטר) ומכסים סיר.
בואו קיטור בדיוק שתי דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להגדיר בתבנית אפייה (לובסטרים עדיין עשויים להתעוות מעט-זוהי תגובת רפלקס. אל תדאג, הם מתים). חזור עם הלובסטר שנותר.
מעבירים לתנור וצולים עד טפרים להגיע 135 ° F במרכז כפי שנמדד על מדחום מיידי לקרוא, על 7 דקות.
הסר טפרים ולהניח בצד על צלחת גדולה. המשך צלייה עד זנבות להגיע 57° במרכז, 7 עד 15 דקות יותר (בהתאם לצורה המדויקת של זנבות).
הסר מהתנור ולהעביר לצלחת עם טפרים.
ברגע לובסטר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר פגז באמצעות מזמרה מטבח, קרקרים לובסטר, ו/או את החלק האחורי של סכין קצבים כבד כדי לעזור לפצח את הפגזים (זה בסדר אם הבשר מקבל קצת מרוסק).
חותכים בשר 1/2 עד 1 אינץ חתיכות בגודל ביס ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים מיונז וזורקים היטב למעיל.
העברת מסננת רשת תיל או מסננת גדולה להגדיר בקערה.
מניחים במקרר ולאפשר לנקז להתקרר לפחות 1 שעה.
זרוק כל טפטוף (או לשמור לאכול עם לחם). לזרוק לובסטר עם סלרי ועירית (אם שימוש). מתבלים לפי הטעם עם מיץ לימון (אם משתמשים), מלח ופלפל. תניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת תחתית גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה. מערבולת למעייל פאן.
הוסף ארבע לחמניות עם צד אחד חתוך למטה. מבשלים, לוחצים על לחמניות בעדינות ומזיזים אותם סביב המחבת עד חום זהוב בצד הראשון.
הסר מהמחבת, להוסיף עוד כף חמאה, וטוסט בצד השני. חזור עם מנה שנייה של לחמניות. מחלקים את המילוי באופן שווה בין כל הלחמניות ומגישים מיד עם חמוצים וצ ' יפס.