לחמניות לומפיה
גשו לסופר וקנו את יין השאוקסינג, פלפל, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחמניות לומפיה אפויות, טונה לאמפיה (ספרינג רול), ו למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים).
הוראות
שים את השמן במחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני. דקה לאחר מכן, מוסיפים את השום ואת הצ ' לוטים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 15 עד 30 שניות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, שוברים כל גושים ומתערבבים מדי פעם, עד שהבשר מאבד את ורדרדנותו, כ -3 דקות.
מוסיפים את הירקות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את המלח, הפלפל והיין ומסירים מהחום.
הניחו עטיפה של לאמפיה שטוחה על משטח עבודה והניחו פיסה מהחסה למעלה. קו 2 כפות ערמות של תערובת מוקפץ על גבי החסה. מקפלים בצדדים ומתגלגלים בחוזקה, אוטמים את התפר. במידת הצורך, עם כמה טיפות של מים להפיץ עם מברשת או קצה האצבע שלך.
מגישים עם או או שני הרטבים.
Reprinted with permission from The Best Recipes in the Worldby Mark Bittman, (C) 2005 Broadway Press.