לחמניות נקניק
לחמניות נקניק יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם טימין, מרווה, חרדל דיז'ון חלק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו (לא) לחמניות נקניק-מאפה עדשים צרפתי W / Preserved Le, לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), ו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות) (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לחתוך קצוות של תרמילי נקניק. לסחוט בשר ולזרוק תרמילים. בקערה, מערבבים נקניק, בצל, טימין, מרווה ופלפל אדום מרוסק. שים את התערובת בצד.
מחממים תנור ל 204°. עובד על משטח עבודה מקומח קלות, לפרוש גיליון 1 של בצק עלים כך צד ארוך הוא קרוב אליך. מחלקים את הבצק אופקית ל 2 מלבנים ארוכים. חזור עם גיליון שנותר של בצק עלים.
מברשת כל מלבן עם 2 כפית. חרדל.
חותכים 6 רצועות אנכיות 1 1/2 אינץ ' מכל מלבן ולהשליך כל מאפה עודף.
מקום 1 כף. תערובת נקניק במרכז כל רצועה, החל בקצה אחד, רול בצק סביב תערובת, הקשה על התפר כדי לאטום.
מניחים כל צד תפר רול למטה על תבנית אפייה מעוטרת. חזור עם רצועות שנותרו נקניק.
אופים לחמניות עד מאפה נפוח וזהב, 20 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.