לחמניות נקניק גביני
נקניקיות גבינה עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו תערובת לחם, שמן, צ'דר בוגר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו נקניק גבינה & לחמניות ברוקולי, (לא) לחמניות נקניק – לחמניות עדשים צרפתיות עם Le משומר, ו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את תערובת הלחם בעקבות הוראות חבילה. הניחו בצד מקום חם-איש לעלות, בקערה מכוסה סרט נצמד משומן, בזמן שאתה מקבל את כל השאר מוכן. פורסים את הנקניקיות המבושלות לתוך פרוסות רק תחת 1cm.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בערך 50 x 30cm.
מברשת עם חצי חמאת שום לפזר על בצל האביב, גבינה ונקניקיות.
מגלגלים את הבצק בחוזקה מאחד הצדדים הארוכים ביותר, כמו גליל שוויצרי. השתמש בסכין חדה, מקומטת כדי לחתוך את הגליל ל -12 חתיכות. נגב את החורים של מאפין פח 12 חורים עם קצת יותר חמאה מומסת. לדחוף גליל של לחם, לחתוך את הצד, לתוך כל חור. למרוח את החמאה שנותרה על העליונים, ולכסות באופן רופף עם סרט נצמד משומן. שים בצד מקום חם-ish ל30 דקות לנשוף קצת.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אופים את הלחמניות במשך 20-25 דקות עד הזהב ועלה. מגניב בקופסאות במשך 10 דקות, ואז להרים לאכול חם, או מגניב לחלוטין.