לחמניות קיץ שרימפס
לחמניות קיץ שרימפס הוא חלב חינם מתאבנים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך עטיפות נייר אורז עגולות, סוכר, רוטב דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחמניות קיץ שרימפס, לחמניות קיץ שרימפס ואבוקדו, ו לחמניות קיץ וייטנאמיות עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: לטחון את הבוטנים במעבד מזון.
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את משחת הקארי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הדגים ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את בוטנים הקרקע ומבשלים, ערבוב, על 4 דקות.
מפזרים את הסוכר ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר. מערבבים בחלב קוקוס, מרק עוף ורוטב הויסין. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה, על 20 דקות.
הפוך את הלחמניות: למלא סיר עם מים ועונה עם מלח.
מוסיפים את החומץ, הסוכר והפלפל ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, 2 דקות.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים. מקלפים את השרימפס, ואז חצי לאורכו ודוויין. כיסוי וצינה.
מבשלים את אטריות האורז כמו התווית מפנה, ואז לנקז.
חותכים את המלפפון ואת הבצל הירוק לתוך גפרורים ולזרוק עם 1 כפית מלח בקערה. אחד בכל פעם, להשרות עטיפה נייר אורז במים חמים עד גמיש, 30 שניות, ואז שכב על קרש חיתוך לטפוח יבש. מסדרים 3 חצאי שרימפס באמצע העטיפה; למעלה עם כמה אטריות, עשבי תיבול, מלפפון, בצל ירוק וחסה. מקפלים את החלק התחתון של העטיפה על המילוי, ואז לקפל בצדדים להתגלגל לתוך צרור הדוק.
חותכים לחצי, מגישים עם רוטב הבוטנים.