לחמניות קלוברליף קמח תירס
לחמניות קלוברליף עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מרגרינה מקל, קמח תירס, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. נסו גלילי קלוברליף, גלילי קלוברליף, ו גלילי קלוברליף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 4 כוסות קמח, 1/3 כוס קמח תירס, חמאה ומלח לתערובת שמרים; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות. מחלקים ל-18 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לחלק כל חלק ל 3 חתיכות; לעצב כל חתיכה לכדור. מחבתות מאפין מעיל עם ספריי בישול; מקום 3 כדורי בצק בכל כוס מאפין. לכסות ולתת עלייה 10 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על לחמניות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.