לחמניות שבשבת עם בייקון וגבינה
לחמניות שבשבת עם בייקון וגבינה עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-48 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו קמח, ביצים, בצל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוג של 30% , המנה הזו די גרועה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את Involtini Di Pollo - לחמניות עוף ממולאות בחזיר וגבינה , עוגת תפוחי אדמה ובייקון עם גבינה , ומק אנד צ'יז עם בייקון שמנת .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ו-2 כפיות סוכר בכוס מים חמימים; נותנים לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את החלב, החמאה, הביצים, המלח, 7 כוסות קמח ואת יתרת המים והסוכר. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים כמות מספקת של קמח עד לקבלת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
בינתיים, במחבת, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים כף אחת של נוזלים. מניחים את הבייקון בצד. מטגנים את הבצל בנוזלים עד לריכוך; מניחים בצד.
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לרבעים.
מרדדים כל חלק למלבן בגודל 15 אינץ' על 10 אינץ'.
מפזרים על כל אחד רבע מהגבינה, כ-1/3 כוס בייקון וכ-2 כפות בצל.
מגלגלים את הגליל בצורת ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום.
חותכים כל אחד ל-12 פרוסות.
הניחו את הצד החתוך כלפי מטה, במרחק של 5 ס"מ זה מזה, על תבניות אפייה לא משומנות. כסו והתפחו עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות ומעבירים לרשתות צינון. מאחסנים במקרר.