קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות שבשבת עם בייקון וגבינה

לחמניות שבשבת עם בייקון וגבינה
לחמניות שבשבת עם בייקון וגבינה עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-48 מנות. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות וקנו קמח, ביצים, בצל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספוג של 30% , המנה הזו די גרועה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את Involtini Di Pollo - לחמניות עוף ממולאות בחזיר וגבינה , עוגת תפוחי אדמה ובייקון עם גבינה , ומק אנד צ'יז עם בייקון שמנת .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ו-2 כפיות סוכר בכוס מים חמימים; נותנים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החלב, החמאה, הביצים, המלח, 7 כוסות קמח ואת יתרת המים והסוכר. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים כמות מספקת של קמח עד לקבלת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, במחבת, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים כף אחת של נוזלים. מניחים את הבייקון בצד. מטגנים את הבצל בנוזלים עד לריכוך; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מניחים אגרוף בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
8
מרדדים כל חלק למלבן בגודל 15 אינץ' על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מפזרים על כל אחד רבע מהגבינה, כ-1/3 כוס בייקון וכ-2 כפות בצל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מגלגלים את הגליל בצורת ג'לי רול, מתחילים מהצד הארוך; צובטים את התפר לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
חותכים כל אחד ל-12 פרוסות.
12
הניחו את הצד החתוך כלפי מטה, במרחק של 5 ס"מ זה מזה, על תבניות אפייה לא משומנות. כסו והתפחו עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מוציאים מהתבניות ומעבירים לרשתות צינון. מאחסנים במקרר.