עוגת יין שרי של קליי
נסו לחם יין שרי, שאלוט צלוי במחבת עם זיגוג יין שרי, ו סלט אגס עם בייקון ושרי-יין ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה ותערובת פודינג.
מוסיף את הביצים, שרי, מים ושמן, לערבב עד חלקה.
מפזרים את האגוזים הקצוצים לתחתית המחבת מוכנה.
יוצקים את הבלילה על האגוזים.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד אובייקט מוכנס יוצא נקי. אפשר לעוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.