לחמניות תלתן שומשום
צריך לחם צמחוני? לחמניות תלתן שומשום יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. מתכונים דומים: גלילי תלתן, גלילי תלתן, ו גלילי תלתן.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס מים חמים, שמרים ו 1/2 כפית סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר שנותר. מקציפים ביצים.
מוסיפים 4 כוסות קמח, מלח ומים חמים שנותרו; מקציפים לתערובת אחידה. מקציפים בתערובת שמרים. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשש מנות. מחלקים כל מנה לחמישה חלקים. מחלקים כל חתיכה לשלושה כדורים.
מניחים שלושה כדורים בכל כוס מאפין משומנת. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מקציפים חלמון ביצה ומים קרים; מברישים מעל בצק.
אופים בחום של 350 15-20 דקות או עד להזהבה.