ליים בפאי קוקוס
ליים בפאי הקוקוס הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 447 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חלמונים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגות ליים קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת ליים קוקוס, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הסר את הקרום מהמקפיא ולתת להפשיר במשך 5 דקות.
בינתיים בקערה, להקציף יחד גרידת ליים, חלמונים, חלב מרוכז, מיץ ליים ורום.
מערבבים היטב. זה אולי נראה כאילו זה מתחיל להפרד אבל לערבב את זה טוב וזה יבוא יחד.
מפזרים 1/4 כוס של פתיתי קוקוס על החלק התחתון של הקרום ואז לשפוך את התערובת לתוך הקרום העליון עם שאר הקוקוס.
אופים עד שהמרכז מוגדר, אבל עדיין מתנועע קצת כאשר המחבת הוא דחף, על 20 עד 25 דקות. כאשר אפוי, לקרר את העוגה לחלוטין על מתלה חוט. (בשלב זה העוגה יכולה להיות מקוררת עד יום קדימה ועקף כאשר אתה מוכן לשרת.)
לציפוי, לנצח קרם בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
מורחים קרם על פאי מקורר; מקשטים עם פרוסות סיד.