סלט תפוחי אדמה ליים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מיונז, סוכר, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 38%. נסו סלט תפוחי אדמה ליים שמנת, סלט בטטה לימון כוסברה, ו בייקון ליים סלט בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוח אדמה על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מעיל תפוחי אדמה עם ספריי בישול; מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו מגניב 15 דקות.
4
מערבבים יחד יוגורט הבא 8 מרכיבים; להזמין חצי ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
5
מערבבים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה; מוסיפים את הרוטב שנותר, משליכים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 2 שעות. לזרוק עם רוטב שמורות רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק