קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash

ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash
ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 40 גרם חלבון , 52 גרם שומן , ובסך הכל 901 קלוריות . 25 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . אם יש לכם עלי מיורן, עלי רוזמרין, טלה טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה מדהים. Halloween Ground Meat Ghoul-ash , Fizzy Ghoul Halloween Cocktail , ו- Grain Meat Grind ("בשר טחון טבעוני) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
צור את הפלפלים באופן שווה מתחת לפטם חם, או על להבה פתוחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים אדומים מתוקים (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)2 פלפלים אדומים מתוקים (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ציוד שתשתמש בו
לפלפלי שדה מעוצבים בניגוד לפלפלים עגולים קטניםלפלפלי שדה מעוצבים בניגוד לפלפלים עגולים קטנים
3
מניחים בקערה ומכסים בניילון; מגניב לטיפול. מקלפים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה1 כוס רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
ציוד שתשתמש בו
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטהרוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
4
מחממים את ה-EVOO, 2 סיבובים של המחבת, בתנור הולנדי גדול או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה. מייבשים את הבשר ומוסיפים למחבת. משחימים ומפוררים את הבשר, ואז מתבלים בוווסטרשייר, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, רוזמרין, מיורן וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מרז ' ורםמרז ' ורם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
יוקוןיוקון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד שהבצל רך, עוד 7 עד 8 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הפלפלים הקלויים, הציר ורוטב העגבניות. מבשלים להסמכה. מצננים ומאחסנים לארוחה מוכנה מראש. מחממים שוב על אש בינונית תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
להגשה מחממים מים לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים את אטריות הביצים לאל-דנטה. שומרים 1/3 כוס מהמים העמילנים ומסננים. לאחר מכן מחזירים את הפסטה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את החמאה, הפטרוזיליה וקצת מלח. מערבבים לאיחוד וממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים מעט מים עמילניים אם האטריות מתחילות להיצמד זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
10
מגישים את הגולאש בקערות רדודות, מקונן באטריות ביצי פטרוזיליה, ומעליה כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים