קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash

ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash
ליל כל הקדושים Ground Meat Ghoul-ash דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 40 גרם חלבון , 52 גרם שומן , ובסך הכל 901 קלוריות . 25 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . אם יש לכם עלי מיורן, עלי רוזמרין, טלה טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 86% , וזה מדהים. Halloween Ground Meat Ghoul-ash , Fizzy Ghoul Halloween Cocktail , ו- Grain Meat Grind ("בשר טחון טבעוני) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
צור את הפלפלים באופן שווה מתחת לפטם חם, או על להבה פתוחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים אדומים מתוקים (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)2 פלפלים אדומים מתוקים (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ציוד שתשתמש בו
לפלפלי שדה מעוצבים בניגוד לפלפלים עגולים קטניםלפלפלי שדה מעוצבים בניגוד לפלפלים עגולים קטנים
3
מניחים בקערה ומכסים בניילון; מגניב לטיפול. מקלפים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה1 כוס רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
ציוד שתשתמש בו
רוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטהרוטב עגבניות, רסק עגבניות או פסטה
4
מחממים את ה-EVOO, 2 סיבובים של המחבת, בתנור הולנדי גדול או במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה. מייבשים את הבשר ומוסיפים למחבת. משחימים ומפוררים את הבשר, ואז מתבלים בוווסטרשייר, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, רוזמרין, מיורן וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד שהבצל רך, עוד 7 עד 8 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את הפלפלים הקלויים, הציר ורוטב העגבניות. מבשלים להסמכה. מצננים ומאחסנים לארוחה מוכנה מראש. מחממים שוב על אש בינונית תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
להגשה מחממים מים לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים את אטריות הביצים לאל-דנטה. שומרים 1/3 כוס מהמים העמילנים ומסננים. לאחר מכן מחזירים את הפסטה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את החמאה, הפטרוזיליה וקצת מלח. מערבבים לאיחוד וממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים מעט מים עמילניים אם האטריות מתחילות להיצמד זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מגישים את הגולאש בקערות רדודות, מקונן באטריות ביצי פטרוזיליה, ומעליה כף קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

4801 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, חתוכה לקוביותחמאה, חתוכה לקוביות6שרימפס וורידיםקרם פרש, לקישוטקרם פרש, לקישוט22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסEVOOEVOO15חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי רוזמרין טריים, קצוצים דקעלי רוזמרין טריים, קצוצים דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טלה טחון או בקרטלה טחון או בקר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספפריקה הונגרית מתוקהפפריקה הונגרית מתוקה11 כף אורגנו מיובשfresh marjoram leaves, chopped, or 1 teaspoon driedfresh marjoram leaves, chopped, or 1 teaspoon dried1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברhot paprika, or ground red pepper or chili powderhot paprika, or ground red pepper or chili powder2sweet red peppers (look for rectangular shaped field peppers as opposed to small round bell peppers)sweet red peppers (look for rectangular shaped field peppers as opposed to small round bell peppers)6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2621 לב מפאלדי טרי אם אפשרtomato sauce, tomato puree or passatatomato sauce, tomato puree or passata454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות ביצים רחבות במיוחדאטריות ביצים רחבות במיוחד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאודות רוטב ווסטרשייראודות רוטב ווסטרשייר