לימון ושמיר דגים עם כרוב אדום קימל מעל פירה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? לימון ושמיר דגים עם כרוב אדום קימל מעל פירה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 416 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך פלפל, עירית, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמיר מחית תפוחי אדמה, פירה עם בצל ושמיר, ו פירה כרובית עם שמיר.
הוראות
כדי להכין דגים, לשלב הראשון 4 מרכיבים, ולשפשף על דגים. כיסוי וצינה במשך 1 שעה.
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 12 דקות או עד רך מאוד.
ניקוז. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת.
מוסיפים חלב, עירית, חזרת, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. תתחמם.
כדי להכין כרוב, לחמם את השמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וקראווי; מטוגנים 3 דקות.
הוסף תפוח, ו מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים כרוב, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; מכסים ומבשלים 5 דקות או רק עד מכרז. תתחמם.
מניחים את הדג על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מטגן 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים עם תפוחי אדמה וכרוב.