לימון פלפל-עוף החווה
אם יש לך חמאה, חזה עוף, רוטב ראנץ ' רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לימון פלפל-עוף החווה, פלפל שחור לשפשף אצבעות עוף עם חוות יוגורט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 425°f. גיליון עוגיות קו עם לסכל; לרסס עם תרסיס בישול. בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
בקערה רדודה, רוטב מקום. לטבול עוף ברוטב; מעיל באופן שווה עם פירורי לחם.
אופים 10 דקות. הפעל עוף; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (165°F) ציפוי הוא חום זהוב בהיר.