כופתאות אפרסק
כופתאות אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 284 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, אפרסקים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: כופתאות אפרסק, כופתאות אפרסק, ו כופתאות אפרסק.
הוראות
פרוש פיסות על משטח מקומח קלות, וגלגל כל אחד למעגל 10 אינץ'.
חותכים 5 (4 אינץ') מעגלים מכל קרום.
גלגל כל מעגל לתוך מעגל 5 1/2 אינץ ' בערך.
קוצצים בגסות 2 כוסות פרוסות אפרסק. מחלקים אפרסקים קצוצים בין הבצק, ומניחים במרכז כל עיגול (כ-1/4 כוס לכל עיגול). משוך קצוות בצק על אפרסקים, ולהתאסף במרכז, צובט לאטום וליצור צרור.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. סדר אפרסקים הנותרים סביב חבילות.
מערבבים יחד סוכר, הבא 2 מרכיבים, ו 1/2 כוס מים עד מעורבב.
יוצקים מעל חבילות ואפרסקים.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות.