לינגוויני עם אספרגוס, פרמזן ובייקון
לינגוויני עם אספרגוס, פרמזן ובייקון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 467 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו שום בבקבוק, מרק עוף עם פחות נתרן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לינגוויני עם אספרגוס, פרמזן ובייקון, פילו, פרמזן, חבילות אספרגוס בייקון, ו בייקון פרמזן ספגטי עם אספרגוס, תירס ו Toma ירושה.
הוראות
מבשלים אספרגוס ופסטה על פי הוראות חבילת פסטה, השמטת מלח ושומן.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך; קריר מעט.
הסר בייקון מהמחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מוסיפים בצל, שום, אורגנו לטפטוף במחבת; לטפטף 4 דקות או עד בצל הוא משחי קלות.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מערבבים חמאה, מלח ופלפל; להסיר מהחום.
מניחים תערובת אספרגוס בקערה גדולה; מוסיפים תערובת עגבניות ומיץ, משליכים היטב. למעלה עם בייקון וגבינה מגוררת.
מקשטים עם פרמזן מגולח, אם תרצה.